1. Databeskyttelse i overblik

Den her tekst beskriver nemt og overskueligt, hvordan dk-ferien Aps indsamler og behandler dine persondata og hvad sker med de her specielle dater. Personlige oplysninger er alle dater, som hjælper med for at identificere dig. Nedenunder kan læses detaljeret oplysninger om databeskyttelse hos dk-ferien Aps.

Hvem er ansvarligt for dataindsamling på den her hjemmeside?

Dataindsamlig på den her hjemmeside sker gennem operatøren. Kontaktoplysninger af operatøren findes i impressum på hjemmesiden.

Hvordan indsamler vi dine dater?

Vi samler de dater, som du meddeler os bl.a. gennem et kontaktskema.

Flere dater indsamles automatisk gennem vores IT-system mens du er på besøg på vores hjemmeside. Det er især tekniske dater (bl.a. internetbrowser, operativsystem, tidspunkt af besøget). Indsamling starter automatisk, når du går på vores hjemmeside.

Hvortil benytter vi dine dater?

Delvis benytter vi dine personlige dater for at sikre, at hjemmesiden kører uden fejl. Andre dater kan hjælpe med for at lære noget om hvordan du benytter siden.

Hvilken ret har du med hensyn til dine dater?

Du må altid får frit adgang til oprindelsen, modtager og årsagen om dine dater. Du må samtidig opfordre os, til at redigere, spærre eller slette daterne. Derfor og vedr. andre spørgsmål om emnen "databeskyttelse" må du altid kontake os via adressen, som findes i impressum på hjemmesiden. Desuden har du ret til at klage hos den ansvarlige tilsynsmyndighed.

2. Almindelige instruktioner og obligatoriske oplysninger

Databeskyttelse

Operatøren af de her hjemmeside tager beskyttelsen af dine personlige data meget alvorligt. Vi behandler dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de lovbestemte databeskyttelsesforordningen og den her forklaring vedr. databeskyttelse fra dk-ferien Aps.

Hvis du bruger den her hjemmeside, vil forskellige personlige oplysninger blive indsamlet. Personlige dater er dater, der personligt identificerer dig. Den her fortrolighedspolitik forklarer, hvilke oplysninger vi indsamler og hvad vi bruger det til. Det forklarer også hvordan og for hvilket formål dette sker.

Vær opmærksom på, at dataoverførsel via internettet (f.eks. ved kommunikation via e-mail) kan betyde sikkerhedsproblemer. En fuldstændig beskyttelse af data imod adgang gennem tredjeparter er ikke muligt.

Bemærkning til det ansvarlige sted

Det ansvarlige sted for databehandling på den her hjemmeside er:

Birgit Hoffmann
dk-ferien Aps
Industriparken 1
DK-6360 Tinglev

Telefon: +45 4021 4523
E-Mail: post@dk-ferien.dk

Ansvarlig enhed er den fysiske eller juridiske person, der alene eller i samråd med andre beslutter om formål og midler til behandling af personoplysninger (bl.a. navne, e-mail-adresser eller andet).

Fortrydelse af din samtykke til databehandling

Mange databehandlingsoperationer er kun mulige med dit tydeligt samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde et eksisterende samtykke, en uformel besked via e-mail til os er tilstrækkelig. Lovligheden af databehandlingen udført indtil tilbagekaldelsen forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

Information, blokering, sletning

Inden for rammerne af gældende lov har du altid ret til fri oplysninger om dine gemte personlige oplysninger, deres oprindelse og modtager samt formålet af databehandlingen og henholdsvis ret til at rette, blokere eller slette de her data. For yderligere oplysninger om personlige data kan du til enhver tid kontakte os på adressen, som er angivet i impressum.

Ret til begrænsning af forarbejdning

Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personlige data. Du kan til enhver tid kontakte os på adressen angivet i impressum. Retten til at begrænse forarbejdning eksisterer i følgende tilfælde:

Hvis du nægter nøjagtigheden af dine personlige oplysninger, der er gemt hos os, har vi normalt brug for tid til at bekræfte dette. I løbet af revisionen har du ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personlige data.

Hvis behandlingen af dine personoplysninger er ulovlig, kan du anmode om begrænsning af databehandling i stedet for sletning.

Hvis vi ikke længere har brug for dine personlige oplysninger, men du har brug for det til at udøve, forsvare eller håndhæve juridiske rettigheder, har du ret til at kræve, at dine personlige oplysninger begrænses i stedet for at blive slettet.

Hvis du har indgivet en indsigelse i henhold til § 21, stk. 1, GDPR, skal der foretages en balance mellem dine interesser og vores. Så længe det ikke er klart, hvis interesser råder, har du ret til at kræve begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du har begrænset behandlingen af dine personlige data, må de her data kun bruges med dit samtykke eller med det formål at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav eller beskytte en anden fysisk eller juridisk persons rettigheder eller af hensyn til vigtige offentlige interesser Den Europæiske Union eller en medlemsstat.

Modsigelse mod reklamemails

Anvendelsen i forbindelse med aftrykket offentliggjort kontaktoplysninger til afsendelse af uopfordret reklame og informationsmateriale afvises hermed. Sidens operatører forbeholder sig udtrykkeligt ret til at retsforfølge i tilfælde af uopfordret afsendelse af reklameoplysninger og spam-e-mails.

3. Dataindsamling på vores hjemmeside

Server logfiler

Udbyderen af siderne indsamler automatisk og gemmer oplysninger i såkaldte serverlogfiler, som din browser automatisk sender til os. Disse er:

  • browsertyp og version af browseren
  • brugt operativsystem
  • referrer URL
  • hostnavn på adgangscomputeren
  • tid af server anmodning
  • IP-adresse

En samling af disse data med andre datakilder foretages ikke.

Grundlaget for databehandling er § 6 stk. 1 lit b af Databeskyttelsesforordringen, som gør det muligt at behandle data for at opfylde en kontrakt eller forud for kontraktlige foranstaltninger.

Forespørgsel per e-mail eller telefon

Hvis du kontakter os via e-mail, telefon eller fax, vil din anmodning, herunder alle de tilhørende personlige oplysninger (navn, anmodning) blive gemt og behandlet af os med det formål at behandle din anmodning. Vi deler ikke disse oplysninger uden dit samtykke.

Behandlingen af disse data er baseret på § 6 stk. 1 lit. b GDPR, hvis din anmodning er relateret til opfyldelse af en kontrakt, eller hvis det er nødvendigt at gennemføre for kontraktlige foranstaltninger. I alle andre tilfælde er behandlingen baseret på din samtykke (art. 6, stk. 1 lit. a GDPR) og / eller på vores legitime interesser (art. 6, stk. 1, lit. f GDPR), som vi har en legitim interesse i den effektive behandling af anmodninger rettet til os.

De her dater, der sendes af dig til os via kontaktanmodninger forbliver så længe hos os, indtil du beder os om at slette, trække dit samtykke til opbevaring eller formålet til datalagring er udeladt (f.eks. som efter afsluttet behandling af din anmodning). Obligatoriske lovbestemmelser - især lovbestemte opbevaringsperioder - forbliver upåvirket.

kontaktskemaer

Hvis du sender os henvendelser via kontaktformularen, vil dine oplysninger fra forespørgselsformularen, herunder de kontaktoplysninger, du har angivet der, gemmes for at behandle anmodningen og i tilfælde af opfølgende spørgsmål. Vi deler ikke disse oplysninger uden dit samtykke.

Behandlingen af de her dater, der er angivet i kontaktformularen, er derfor udelukkende baseret på dit samtykke (Art. 6 (1) tændt. GDPR). Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke. En uformel besked via e-mail til os er tilstrækkelig. Lovligheden af de databehandlingsoperationer, der udføres indtil tilbagekaldelsen, forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

anmeldelser

Vi giver vores kunder mulighed for at afgive anmeldelser om dk-ferien og de huse, der mægles af dk-ferien. Der er ingen ret til offentliggørelse, og kunder må ikke krænke ophavsret fra tredjepart.

For anmeldelser på rating tjeneste www.trustpilot.de betingelser og fortrolighedspolitik af trustpilot.de gælder, udgivet på https://de.legal.trustpilot.com/for-reviewers/end-user-privacy-terms og https://de.legal.trustpilot.com/. Hvis du deltager i dette rating system (forudgående registrering kræves), vil din rating blive offentliggjort i overensstemmelse med kravene af trustpilot.de og Trustpilot tillige med dets partnere.

Vi deler din e-mail-adresse, dit navn og vores interne booking nummer til Trust Pilot A / S, Trommesalen 5, 3. sal, 1614 København.

Evalueringstjenesten eKomi indsamler, opbevarer og bruger personlige anonymiserede data i overensstemmelse med bestemmelser om databeskyttelseslovgivning. Nærmere oplysninger findes på ekomis hjemmeside på https://www.ekomi.de/de/datenschutz/.

Til behandling, evaluering og præsentation af anmeldelser, vil disse oplysninger blive fremsendt til selskabet eKomi Ltd, Markgreve Straße 11, 10969 Berlin, Tyskland, D-10969 Berlin. Personlige oplysninger og data samt kontoforbindelser sendes ikke til tredjepart. Disse bruges udelukkende til interne formål.

Behandling af data (kunde- og kontraktdata)

Vi indsamler, behandler og bruger kun personlige oplysninger, som er nødvendige for etablering, indhold eller ændring af det juridiske forhold (opgørelsesdata). Dette gøres på grundlag af § 6 stk. 1 lit. b GDPR, som gør det muligt at behandle data for at opfylde en kontrakt eller forud for kontraktlige foranstaltninger. Vi indsamler, behandler og bruger personoplysninger om brugen af vores hjemmeside (brugsdata) kun i det omfang, som er nødvendigt for at aktivere eller fakturere brugeren for brugen af tjenesten.

De indsamlede kundedata slettes efter afslutningen af forretningsforbindelsens ordre eller afslutning. Retlige opholdsperioder forbliver upåvirket.

4. Plugins og tools

Google Web Fonts

Den her hjemmeside anvender den ensartet udseende af skrifttyper såkaldte Web Fonts, som leveres af Google. Når du åbner en hjemmeside, indlæser browseren de nødvendige webskrifter til din cache for at vise tekster og skrifttyper korrekt.

For at foretage udlæsningen, skal den browser, du bruger, oprette forbindelse til Googles server. Som følge heraf lærer Google, at vores hjemmeside er blevet brugt via din IP-adresse. Brugen af Google Web Fonts er af interesse for en konsekvent og attraktiv præsentation af vores online tjenester. Dette udgør en legitim interesse i henhold til § 6 stk. 1 lit f af Databeskyttelsesforordringen.

Hvis din browser ikke understøtter web skrifttyper, vil en standard skrifttype blive brugt af din computer.

Se mere om Google Web Fonts for at få yderligere oplysninger:

https://developers.google.com/fonts/faq og i privatlivspolitik af Google: https://www.google.com/policies/privacy/.