"dk-ferien": ét navn - men to selvstændige virksomheder

dk-ferien som den tyske virksomhed blev grundlagt af Birgit Hoffmann og har stået for at udleje danske sommerhuse fra Tyskland af siden 1996.
Firmanavnet, som er registreret i hele Europa, må kun benyttes af virksomhedens retmæssige indehaver, Birgit Hoffmann.
Så var det helt logisk, at det samme navn blev også valgt for den danske virksomhed af Birgit Hoffmann, nemlig
dk-ferien Aps (også nævnt dk-ferien.dk pga. hjemmesiden). Men det er meget vigtigt at anføre, at det er tale om 2 autarkiske virksomheder, som er juristisk set som selvstændige enheder i forhold til hhv. både dansk og tysk lovgivning.

Det daglige, praktiske arbejde for begge virksomheder foregår fra Ahrensburg ved Hamborg. Her træffer man også alle medarbejdere hos dk-ferien på telefon: +45 4021 4523, +49 4102 6772030 eller endnu bedre via mail post@dk-ferien.dk.

 

To suveræne partnere: dk-ferien.DE <-> dk-ferien.DK

Lidt om Birgit Hoffmann og dk-ferien i Tyskland

Den tyske virksomhed dk-ferien, som blev grundlagt af Birgit Hoffmann i Ahrensburg ved Hamborg, har formidlet danske sommerhuse til tyske kunder siden 1996. Baggrunden for at grunde virksomheden var egne ferier med sine forældre da Birgit Hoffmann var barn og senere med sin egne familie. De her erfaringer, som hun gjorde, viste sig som meget værdifuld, fordi i dag kender Birgit Hoffmann bedre end nogen kravene fra de tyske gæster og ikke mindst de problemer og spørgsmål som dukker op, når turisterne planlægger årets højdepunkt - deres ferie.

Samtidigt taler Birgit Hoffmann flydende dansk, hun kommer meget rundt i Danmark, og derfor kender hun "begge sider" godt.

Birgit Hoffmann er medlem af de to store sammenslutninger "Deutscher Ferienhausverband e.V." og "Deutscher Reiseverband e.V." samt flere mindre kendte organisationer og har i følge heraf et særdeles godt overblik over hele sommerhusudlejnings branchen i Tyskland.

"dk-ferien Aps" og "dk-ferien.de" - hånd i hånd som sommerhusudlejnings partner

Birgit Hoffmann og sin team har haft gode forbindelse til de fleste danske sommerhusbureauer i længe tid; men der manglede dog den helt perfekte danske del, som kunne opfylde de forskellige krav til fleksibilitet og kvalitet. Derfor anpartsselskabet dk-ferien.dk blev grundlagt.

På grund af det dansk- og tysktalende personale er dk-ferien.de den perfekte marketingpartner for dk-ferien Aps i Tyskland.

Birgit Hoffmann besøger personligt hvert eneste sommerhus i Danmark, som virksomheden formidler. Umiddelbart efter besøget skal der forfattes en beskrivelse med tilhørende billeder for at præsentere huset omfattigt på nettet. Derudover arbejder vi hos dk-ferien også sammen med nogle portaler, gennem hvilke vi promoverer de danske sommerhuse.