Sommerhusudlejning

 +45 4021 4523

Forandringer i branchen

Efter mange gode år med flere - men mindre sommerhusbureauer - hjemmehørende i forskellige danske byer, er der sket en udvikling derhen, at mange af disse især i årene 2000 - 2010, er blevet slået sammen i større fusioner.

Hvorfor dette skete, er der forskellige årsager til.

Tidligere

 • var gæsterne tilfredse med blot at have "tag over hovedet" og har booket uden at vide alverden om det sommerhus, de skulle tilbringe ferien i
 • var ferieperioden længere, ofte tre eller flere uger i træk
 • var gæsterne trofaste, og de skiftede ikke stedet efter det første ophold, de havde haft i Danmark
 • fik gæsterne tilsendt et lille "katalog" sidst på året, og herfra valgte man det hus, hvor den næste ferie skulle tilbringes
 • var der ingen muligheder for gennem internettet hverken at vælge mellem mange dele af landet, mange bureauer og mange huse - sådan som i dag

Hvorfor kunne vi ikke blot fortsætte efter den gamle model?

Det er der også forskellige årsager til.

For eksempel er det ikke længere en selvfølge, at gæsterne kommer af sig selv. De er beviste om, at de med deres anmeldelser på nettet og i de sociale medier øver indflydelse på andre kunders valg af sommerhus og feriested. Tidligere misforståelser eller dårlig behandling gennem servicepersonale og udlejningsbureauer i Danmark, vil ikke blive glemt. Gæsterne lægger bl.a. deres anmeldelser på:

 • Trustpilot
 • Facebook
 • eKomi
 • Trusted Shops
 • Holidaycheck
 • Google My Business

"dk-ferien": ét navn - men to selvstændige virksomheder

"dk-ferien" blev grundlagt af Birgit Hoffmann og har - som en tysk virksomhed - lige siden 1996 forestået sommerhusformidling af danske huse fra Tyskland.

Firmanavnet der er registreret i hele Europa må kun benyttes af virksomhedens retmæssige indehaver, Birgit Hoffmann.

Helt naturligt, er derfor også valgt det samme brand til den danske afdeling af virksomheden, nemlig "dk-ferien.dk". Der er imidlertid tale om 2 virksomheder, der juristisk set er selvstændige enheder i forhold til hhv. dansk - og tysk lovgivning.

Det daglige, praktiske arbejde for begge virksomheder foregår fra Ahrensburg ved Hamborg. Her træffer man også alle medarbejdere hos "dk-ferien" på telefon: +49 4102 6772030 eller endnu bedre via mail info@dk-ferien.de.

To suveræne partnere: dk-ferien.DE <-> dk-ferien.DK

dk-ferien i Tyskland

Siden 1996 har den tyske virksomhed "dk-ferien", som af Birgit Hoffmann blev grundlagt i Ahrensburg ved Hamborg, formidlet sommerhuse til tyske kunder. På bagrund af egne ferier med sine forældre og sin familie kender Birgit Hoffmann bedre end nogen kravene fra de tyske gæster, og ikke mindst de problemer spørgsmål som dukker op, når turisterne planlægger årets højdepunkt - deres ferie.

Samtidigt taler hun flydende dansk, hun kommer meget rundt i Danmark, og derfor kender hun "begge sider" godt.

Birgit Hoffmann er medlem af de to store sammenslutninger "Deutscher Ferienhausverband e.V." og "Deutscher Reiseverband e.V." samt flere mindre kendte organisationer, og har som følge heraf et særdeles godt overblik over hele den branche i Tyskland.

"dk-ferien Aps" og "dk-ferien i Tyskland" - to perfekte partnere

Birgit Hoffmann og hendes team har oprindelig haft gode forbindelse til de fleste danske sommerhusbureauer; men der savndede den helt perfekte danske del, som kunne opfylde de forskellige krav til fleksibilitet og kvalitet. Derfor blev anpartsselskabet "dk-ferien.dk" grundlagt.

Som følge af det dansk- og tysktalende personale, er "dk-ferien.de" derfor virksomhedens perfekte marketingpartner i Tyskland.

Birgit besøger personligt hvert enest sommerhus i Danmark, som virksomheden har formidling af. Bagefter forfattes der en beskrivelse med tilhørende fotos på nettet. Udover dette, har vi hos "dk-ferien" også andre partnere, gennem hvilke vi promovere de danske sommerhuse.